HetAll-Bouwhuis_wit

Bouwen begint hier!

 

Bouwen begint hier, in het eerste echte vrije bouwinformatiecentrum van Vlaanderen. Bouwen begint namelijk bij informeren.

Vind het antwoord op deze, en nog veel andere vragen, in het All-Bouwhuis ​​​​​: Wie ben jij als bouwheer en welke verwachtingen heb je voor jouw nieuwbouwwoning? Heb je zicht op àlle bouwkosten? Weet jij voldoende over de kleine lettters bij het bouwen van een woning? Staat uw architectenplan wel al helemààl op punt? Welke voordelen heeft houten schrijnwerk t.o.v. aluminium? Hoeveel administratie en welke kosten komen er bij kijken?

 

Maak nu jouw afspraak!

 

Ruimte 1: over het voortraject - Wat komt kijken bij de sloop van een woning? Wat als mijn bouwperceel afloopt? Hoeveel kan ik lenen bij de bank? Hoeveel registratierechten betaal ik? 

"Ik was reeds erg goed geïnformeerd omtrent bouwen in het algemeen. De map met 'kleine lettertjes' in de showroom vond ik echt een meerwaarde."

- Ruben

"Je krijgt een mooi overzicht van de verschillende stappen in het bouwproces. We konden kijken, vergelijken en kregen tips."
- H. Vandewalle

Ruimte 2: over het ontwerp en de architectenplannen - Vouw de 3D's en architectenplannen open en laat je inspireren. Heb je bouwgrond en heb je een plan? Neem er dan de checklist bij. 

"Het All-Bouwhuis is een echt doe-huis. De beschikbare plannen zorgden voor voldoende inspiratie voor onze droomwoning. We konden direct aan de slag met onze ideeën!"

- J. Bonte

Ruimte 3: de materialenkamer - Maak je eigen moodboard en bekijk de verschillende raamprofielen, dakpannen, gevelstenen, gevelbekleding, ...

'Opvallend is het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden en de duurzaamheid van de gebruikte producten'. 

- Tom & Elke

'Leuk dat je je eigen droomstijl kan combineren op de muur aan de hand van de foto's in de bakken. Wij zagen onze droomwoning al helemaal voor ons!'

- L. Stragier

"Leuk dat we bij jullie aluminium schrijnwerk van zowel Reynaers als Schüco konden bekijken. De afwerking met zwartgetint glas was voor ons een echte verrassing, net zoals de grote accordeondeuren."

- Laura

Ruimte 4: vakbladen - Ga zitten, neem een koffie en spreek alles samen even door; blader door de vakbladen en stel vragen aan een professional

Investeren? We spreken je graag 1-op-1 over je rendementsberekening en over de verhuur- of verkoopmogelijkheden. We adviseren je over rendement, fiscaliteit en successie. 

Extra advies? Spreek ons aan, we helpen u graag. 

Je zoekt bouwgrond? We geven advies op maat indien je een aankoop overweegt. 

Concrete vragen omtrent het bouwproces? Stel jouw vragen aan één van onze bouwadviseurs tijdens de bouwbabbel.

"De uitleg over de prijszetting van een nieuwbouwwoning werd heel duidelijk gebracht. We kregen een duidelijk beeld van de prijs per oppervlakte en de geldende normen. Top!"
- Tilly V.

Kom langs op volgende evenementen en ontdek wat het All-Bouwhuis voor u in petto heeft!