HetAll-Bouwhuis_wit.png

Deel dit artikel:

Eerst zien dan dan bouwen

Op dinsdag 24 september organiseert het All-Bouwhuis de eerste editie van “Eerst zien en dan bouwen”. Een minibeurs samen met de partners die de herbestemming van totaalaannemer All-Bouw mogelijk hebben gemaakt. Daaronder zitten veel grote namen zoals Wienerberger, Renson en Daikin, maar ook uiteraard de architect(en) en binnenhuisarchitect(en).

 

De ons allen gekende klassieke bouwbeurs wordt vaak overspoeld met ‘dagjestoeristen’, waar veel te veel voeten elkaars pad kruisen en waar bijgevolg veel vertegenwoordigers verveeld over hun IPad hangen.

 

Dit kleinschalige event geeft de bouwheer opnieuw de aandacht die hij verdient. Zorgvuldig uitgekozen partners in een levensechte bouwsetting trekken oprecht geïnteresseerde bouwheren aan.

 

Partners zijn verder niet enkel partners. Elk van de aanwezige partijen zijn zelfstandige entiteiten met een eigen verhaal en een eigen focus. Of groot of klein, elk verdient een platform om te spreken en om hoogstpersoonlijk tot bij de bouwheer te komen.

 

“Eerst zien en dan bouwen” garandeert op deze wijze een zakelijke intimiteit die in beursland zoek is geraakt de laatste jaren.

 

Schrijf hier in voor dit unieke event

All-Bowuhuis_Web_02.jpg

Meer nieuws

werf tegels betegeling vloeren terras prefundering

Bespaart u met het bouwen van een cascowoning geld?

19.11.2019

Vanaf 2021 is elke nieuwbouwwoning een BEN-woning (bijna-energie-neutraal). De laatste jaren zijn de energie-eisen steeds strenger geworden. Ook de totaalprijs voor het bouwen van een nieuwbouwwoning is de hoogte ingegaan. Een cascowoning kan u financieel voordeel opleveren.
DSC_1605_1-min(1).jpg

Nieuwbouwzondag 20 oktober - nabeschouwing

08.11.2019

Op afgelopen Nieuwbouwzondag mochten we een 180-tal bezoekers verwelkomen. We openden 4 locaties.
All-Bouwhuis_05.jpg

Nieuwbouwzondag 20 oktober 2019

17.10.2019

Kom langs op Nieuwbouwzondag 20 oktober van 10 tot 17 uur en ontdek alles wat je wil en misschien wel moet weten vooraleer je start met bouwen of vernieuwbouwen.