HetAll-Bouwhuis_wit

All-Bouw heeft een hart voor onderwijs

All-Bouw werkt actief mee aan het onderwijsproject door stages mogelijk te maken voor scholieren en studenten, maar ook bv. voor anderstaligen.

Vakantiejob

Elise vult haar vakantiejob van 2019 in bij All-Bouw. Na enkele jaren aso koos Elise bewust voor de tso-afdeling hout-bouw. Ze plant een carrière in de bouwsector, daarom loopt ze nu mee op de afdeling planning-uitvoering en kijkt ze mee over de schouder van onze ontwerper-calculator.

 

 

OKAN Roeselare - Schakelklas

In het voorjaar van 2019 kwam de Schakelklas langs. De schakelklas is een brug tussen de onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers en het secundair onderwijs. Tijdens het bedrijfsbezoek werd gefocust op de inhoud van de verschillende functies binnen All-Bouw, zoals o.a. calculator, graphic designer en boekhouder.

MSKA Roeselare

In februari 2019 sloegen MSKA en All-Bouw de handen in elkaar. De muur van de sportruimte moest nog artistiek ingevuld worden. De zevendejaars van Graphic Communication brainstormden, ontwierpen en voerden de 'zwemmende All-Bouwmetser' uit.

Leerwinkel

Via de Leerwinkel liep een sollicitant enkele weken stage bij All-Bouw op de afdeling planning-uitvoering.

2018.07 fb leerwinkel
Youca

Youca Action Day

Op 17 oktober 2019 organiseert YOUCA opnieuw Youca Action Day, vroeger Zuiddag. Voor de dertiende keer zullen meer dan 15.000 Vlaamse en Brusselse jongeren zich engageren om een dag aan de slag te gaan bij een bedrijf, een organisatie, een overheid of een particulier. Het loon dat ze op die schooldag verdienen gaat naar projecten van geëngageerde jongeren wereldwijd.

 

 

Stages

In september 2017 volgde Milan twee weken stage bij All-Bouw. Milan is een laatstejaars uit de Burgerschool en volgt Marketing en Ondernemen.